YOGA

Een hele fijne manier waarop je als hoog sensitief persoon of kind (hsp/hsk) tot en jezelf kunt komen is YOGA. Yoga is een hele oude levensfylosofie uit India die mensen kan helpen lichaam en geest te verbinden. Minder gewichtig gezegd: Yoga is een manier om lekker in je vel te zitten.

We begeleiden en inspireren je bij het ontdekken van je (gevoelige) zelf door middel van yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Of dat nou is door een pittige, actieve yogales of een rustige manier van yoga. Ook is het mogelijk om op aanvraag een privéles te boeken. Ga dan naar onze connect pagina en vul een contactformulier in.

TrulYou heeft een andere bedrijfsnaam voor haar yogalessen, deze worden gegeven door The Yoga Connection. The YogaConnection is onderdeel van TrulYou.

Vaste yogalessen die we al geven:

Waar?
Soort Yoga?
www.urban-flow.nl Vinyasa strong flow
www.fidelishof.nl Slow Flow yoga
www.sportschoolnijhoff.nl Hatha-flow yoga
www.sportschoolnijhoff.nl Iyengaryoga en yogatheorie/filosofie
Wanneer?
Hoe laat?
Zondagochtend 09:00 – 10:15
Dinsdagavond 20:00 – 21:15
Woensdagochtend 09:00 – 10:00
Woensdagochtend 10:15 – 11:15

Aanmelden voor les Urban-Flow via Fitmanager op de website.
Aanmelden les Fidelishof via Momo Yoga op de website.
Aanmelden voor lessen bij Nijhoff via Virtuagym op de website.

Levensstijl

Yoga is een levensstijl en filosofische stroming. Het is geen godsdienst, hoewel er Yogastromingen bestaan die er religie aan verbinden. Yoga is al vele jaren oud, meer dan 3000 jaar. In het zuidwesten van Azië zijn bij opgravingen voorstellingen gevonden van mediterende mensen.
Deze afbeeldingen dateren van 1500 voor Chr. Ook de Upanishads, de oudst bekende Yoga geschriften, dateren van 900 tot 400 voor Chr.

Inschrijven

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Contact opnemen