JITSKE

Levensstijl


Yoga is mijn levensstijl, zowel op de mat, als van de mat. Yoga leert mij te verbinden met wat ik nodig heb en los te laten waar dat kan. Het helpt mij met beide voeten stevig op de grond te blijven als ik weer eens te veel in mijn hoofd zit. Zo kan ik mijn baan als Yogadocent verbinden met mijn baan als IT contract manager bij Alliander. Beiden doe ik met evenveel enthousiasme en plezier.

Raja Yoga


Ik ben opgeleid als Raja Yogadocent. Raja betekent zo veel als: De koninklijke weg. Deze opleiding heb ik gedaan bij Ajita (Philippe Barbier) in het Raja Yoga-instituut te Den Ilp. Daarnaast heb ik diverse Yogatrainingen en verdiepingscursussen gevolgd.

Andere vormen van yoga

Met diezelfde passie en enthousiasme geef ik ook andere vormen van Yoga. Bijvoorbeeld Hatha-, Iyengar-, zwangerschaps- en Vinyasa flow Yoga.
Op dit moment werk ik als freelance yogadocent in Haarlem en Santpoort Noord.

 

Zwangerschapsyoga


Als zwangerschapsYogadocent, ben ik gecertificeerd Birthlight docent. Dit is een vorm van zwangerschapsYoga waar ademhaling en beweging centraal staan. Wil je meer weten over deze methode, kijk dan op www.birthlight.com. Ik geef les in groepsverband en verzorg ook individuele zwangerschapsbegeleiding. Als je kindje geboren is, zie ik je graag bij de yoga voor na je zwangerschap, en/of tijdens een workshop babymassage.

 

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Contact opnemen