JITSKE

Levensstijl


Yoga is mijn levensstijl, zowel op de mat, als van de mat. Yoga leert mij te verbinden met wat ik nodig heb en los te laten waar dat kan. Het helpt mij met beide voeten stevig op de grond te blijven als ik weer eens te veel in mijn hoofd zit. Zo kan ik mijn baan als Yogadocent verbinden met mijn baan als IT contract manager bij Alliander. Beiden doe ik met evenveel enthousiasme en plezier.

Raja Yoga

Ik ben opgeleid als Raja Yogadocent. Raja betekent zo veel als: De koninklijke weg. Deze opleiding heb ik gedaan bij Ajita (Philippe Barbier) in het Raja Yoga-instituut te Den Ilp. Daarnaast heb ik diverse Yogatrainingen en verdiepingscursussen gevolgd.

Andere vormen van yoga


Met diezelfde passie en enthousiasme geef ik ook andere vormen van Yoga. Bijvoorbeeld Hatha-, Iyengar-, zwangerschaps- en Vinyasa flow Yoga. Op dit moment werk ik freelance, voor een aantal Yogascholen in Haarlem. Op dinsdagavond geef ik strong flow Vinyasa Yoga bij Yogacentrum Innerwork aan de Helmlaan 64 te Haarlem. Wanneer je wilt aanmelden voor deze lessen kun je voor Innerwork klikken op de link van de les .

Yoga en Hardlopen

Gegrepen door de manier waarop Yoga en Hardlopen complementair zijn aan elkaar heb ik me 2 jaar geleden geconcentreerd op het ontwikkelen van workshops Yoga en Hardlopen. Een succesvolle workshop op Yoga Festival Haarlem leverde een prachtig samenwerkingsverband op met Jaap Spaans. Sinds een jaar geven wij, onder de naam Up&Running succesvolle workshops Yoga en Running op diverse plaatsen in Nederland. Kijk op onze Up & Running pagina op Facebook  voor een workshop bij jou in de buurt.

Zwangerschapsyoga


Als zwangerschapsYogadocent, ben ik gecertificeerd Birthlight docent. Dit is een vorm van zwangerschapsYoga waar ademhaling en beweging centraal staan. Wil je meer weten over deze methode, kijk dan op www.birthlight.com. Ik geef les in groepsverband en verzorg ook individuele zwangerschapsbegeleiding. Als je kindje geboren is, zie ik je graag bij de yoga voor na je zwangerschap, en/of tijdens een workshop babymassage.

 

Profiteren van een aantrekkelijk korting

Contact opnemen